tanja@unikliv.fi / 0404192716

Unikliv

Tanja Ojala

Tarjoan lyhytterapiaa ja valmennusta edullisesti opiskelijahintaan. Palveluni sopivat niin yksittäisille ihmisille kuin pareille. Toimin myös hyvinvointikouluttajana. Olen suorittanut LCAF CERTIFIED COACH ®️-tutkinnon. Lisäksi opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Valmistun lyhytterapeutiksi lokakuussa 2023. 

Koulutukseltani olen lähihoitaja. Ammatillinen erityisosaamiseni kohdistuu huolenpitoon ja sairaanhoitoon. Minulla on kahdenkymmenen vuoden kokemus hoitoalalta. Aloitin Itä-Suomen avoimessa yliopistossa psykologian perusopinnot syksyllä 2022. Tavoitteeni on valmistua jonain päivänä psykologiksi.

 

”Mieltä tulisi huoltaa samoin kuten kehoa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa lievästi oireilevaa mieltä ja vahvistaa olemassa olevia voimavaroja haasteiden keskellä.” 

 

Meistä jokainen kohtaa elämässään erilaisia kriisejä. Pitkittyessään ne kuluttavat meidän elinvoimaamme ja horjuttavat mielen hyvinvointia. Elämän haasteiden kanssa ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin. Henkistä kuormaa voi keventää ennen kuin ongelmat muuttuvat vakaviksi. 

Terapiaan voi tulla monenlaisten syiden takia. Näitä voi olla esimerkiksi läheisen kuolema, ero, vakava sairaus, uupumus tai masennus. Myös raskauteen ja synnytykseen saattaa liittyä pelkoja. Terapian tarve voi koskea myös uusperheen/bonusvanhemman haasteita sekä nuorten erilaisia murrosvaiheita. 

 

”Menetelmä tarjoaa konkreettisia työkaluja ongelmien työstämiseksi”

 

Terapeuttina olen mukava ja lämmin. Olen aktiivinen, mutta annan tilaa asiakkaalle. Haastan myös terapiaan ja valmennukseen osallistuvia löytämään uusia näkökulmia asioihin. 

Vastaanottoni sijaitsee Torniossa. Etävastaanotolla voin ottaa vastaan asiakkaita ympäri Suomen.

 

 

Unikliv

Unikliv toimii Torniossa Porrasperäntie 29 ja ETÄVASTAANOTTO.

Ota yhteyttä

Tanja Ojala
tanja@unikliv.fi
0404192716

© Unikliv | Y-tunnus: 3189411-5

© Niku Creative